Harry Potter ja Die Hard -tähti Alan Rickman kuoli syöpään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvan Severus Snape -roolistaan monille tunnetuksi tullut näyttelijä Alan Rickman menehtyi 14. tammikuuta. 69-vuotias brittinäyttelijä kuoli taistelussa syöpää vastaan. Elokuva-ala jää kaipaamaan monien rakastamaa tähteä, jota myös Harry Potter -fanit ovat halunneet muistaa.

YouTube-videolle on koostettu Harry Potter -elokuvista kaikki professori Severus Snapen kohtaukset aikajärjestyksessä. Severus Snape oli luonteeltaan hankala ja monimutkainen mies, jota moni Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa pelkäsi.

Alan Rickman näytteli myös monissa muissa tunnetuissa elokuvissa, joita olivat muun muassa Die Hard, Robin Hood ja musikaali Sweeney Todd. Mies on kuitenkin tunnetuin Harry Potter -roolistaan, jota hän ehti esittämään elokuvasarjan kahdeksassa osassa.