Lauren Stoner ei antanut miesten katseiden häiritä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään myös suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä.

Eilen Lauren kuvattiin hänen ollessaan nauttimassa auringosta uimarannalla Miami Beachilla yhdessä ystävänsä Dashilin kanssa. Laurenia ei näyttänyt häiritsevän se, että hän oli samalla miesten jakamattoman huomion kohteena.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä ja näyttelijänä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash