Mies tatuoi imurin jalkoväliinsä – tämä näky oli lopulta liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisenä toteutetut ideat eivät välttämättä palvele yhtä tehokkaasti aikuisiällä. Esimerkiksi kelpaa 16-vuotiaana imurin kuvan alapäähänsä tautointina ottanut Lewis Flint. Hän katuu tekoaan syvästi.

Televisio-ohjelma Bodyshockers esitteli hiljattain 21-vuotiaan miehen, joka katuu viisi vuotta sitten ottamaansa tautointia. Hänen alavatsassaan on Henry the Hoover -niminen imuri tautoituna siten, että penis esittää imurinletkua. Hän saavutti aikanaan mainetta ja kunniaa tatuoinnillaan.

Tällä hetkellä vitsi on vanha ja mies katuu kuvaa äärimmäisen paljon. Hän menetti kuvan takia jopa ihastuksensa. Valitettavasti tautoinnin poistaminen ei ole helpoimmasta päästä, ja hänen kivunsietokykynsä ei kestä laserkäsittelyä. Mies joutunee elämään imurikuvansa kanssa lopun ikää. Toivottavasti hän löytää rinnalleen naisen, joka rakastaa siivoamista.