Ole spontaani – unohda rutiinit ja keskity rakkauteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joku viisas on sanonut, että mikäli pitää seikkailuja vaarallisena, kannattaisi kokeilla tasapaksua arkea. Se on kuulemma tappavaa. Onneksi arkeen, elämään ja parisuhteeseen saa suhteellisen helposti kipinää ja vipinää yksinkertaisilla keinoilla.

Parisuhteessa kannattaa ottaa kulta kainaloon ja hypätä spontaanisti virran vietäväksi. Vaihtakaa rutiineja ja kokeilkaa jotain uutta. Arki-iltaa voi viettää seurapelejä pelaten tai saunassa hartioita ja varpaita hieroen.

Varatkaa hotellihuone ja viettäkää villi yö vieraissa lakanoissa – yhdessä. Menkää ravintolaan keskellä viikkoa ja syökää juhlaillallinen hetken mielijohteesta. Kuvitelkaa ettette tunne toisianne lähtiessänne ulos viettämään iltaa.

Leikkikää olevanne sokkotreffeillä ja esitelkää itsenne toisillenne kuin ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen voitte päätyä upean seksin tunnelmiin vaikkapa porraskäytävässä. Astelkaa seuraavana aamuna tatuointiliikkeeseen ja ottakaa yhteiset kuvat salaiseen paikkaan. Olkaa spontaaneja ja rikkokaa rutiineja.