Lemmenlomalle yllätyskäänne – Kauppiaanrouva sairastui: ”Bakteeritulehus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkikauppias Sampo Kaulanen lomailee parhaillaan Thaimaassa Michele-puolisonsa, eli Kauppiaanrouvan, kanssa. Tähän mennessä loma on sujunut mukavasti, mutta nyt reissu on saanut odottamattoman käänteen. Michele nimittäin sairastui. Onneksi apu oli lähellä.

– No niin! Paikallisella klinikalla käyty! Diagnoosi: Bakteeritulehus jossain suoliston ylämaastossa! Antibioottipiikki toiseen kankkuun ja toiseen pahoinvoinnin estolääkkeet! Jotain dialyyttijuomaa tämä päivä ja antibioottikuuri päälle! Eiköhän se sillä lähe, Sampo Kaulanen kirjoittaa Facebookissa.

Sote-palvelut toimivat kaukana Thaimaassa yhtä hyvin kuin Suomessa yksityisellä lääkäriasemalla.

– Tosi hyvää hoitoa täällä saa! Ei tarvi kyllä ressata. Meni alle 5 min niin päästiin suoriltaan lääkärin pakeille ilman ajanvarausta. Perässä näytti tulevan kuumeinen perhe, Kaulanen kirjoittaa.

No niin! Paikallisella klinikalla käyty! Diagnoosi:bakteeritulehus jossain suoliston ylämaastossa!Antibioottipiikki…

Julkaissut Jounin Kauppa 16. tammikuuta 2016