Sinkkuelämää-tähti on roolinsa vanki: ”Olen täysi vastakohta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämää-sarja on kyllästetty korkokengillä, Cosmopolitan-drinkeillä ja seksillä. Carrie Bradshawia esittävä Sarah Jessica Parker haluaa selventää ihmisille, että hän on todellisuudessa roolinsa vastakohta.

Viisikymmenvuotias Sarah Jessica Parker joutuu vuodesta toiseen selittämään eroa suositun televisioroolin ja hänen itsensä välillä. Hänen mukaansa ihmiset eivät ymmärrä, että Carrie Bradshaw on radikaalisti hyvin erilainen hänen elämäänsä nähden.

Vaikka he ovat roolinsa kanssa samannäköisiä, asuvat samassa kaupungissa ja tekevät samankaltaisia asioita, on se osa hänen roolileikkiään – ei tosielämää.

– Roolihahmoni on todella erilainen minuun verrattuna. Hän käsittelee asiat toisella tapaa kuin minä, hänen avioliittonsa eroaa omastani ja hänen taloutensa on täysin vastakohta minun tilanteelleni, Parker napautti Wall Street Journalille.