Pukumiesten salainen ase – miksi tätä ei ole aiemmin keksitty!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missourilainen keksijä Thomas Eckard on esitellyt netissä suunnittelemansa tuotteen, jonka tarkoituksena on pitää kauluspaidan helma siististi alhaalla työpäivän tiimellyksessä. Shirt Stays -sukkahenkselit kiinnitetään kauluspaidan helmaan ja sukkiin.

Daily Mail -lehden mukaan Eckard uskoo henkseleiden helpottavan miljoonien pukumiesten elämää. Sukkahenkseleiden ansiosta paidan helma ei pääse nousemaan ylös vyötäröltä ja ulkonäkö näyttää siistimmältä ja huolitellummalta.

Shirt Stays -henkselit ovat yksi miehen perustaman Fancyboy & Co -yrityksen tuotteista. Eckard hakee sukkahenkseleiden laajempaa myyntiä varten joukkorahoitusta. Vaikka Shirts Stays -henkselit pysyvätkin piilossa housujen alla, on Eckard suunnitellut tuotteestaan erivärisiä ja kuvioisia vaihtoehtoja.