Amanda Harkimo yläosattomissa – rohkea kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin Suomen televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa ja heti sen jälkeen Ruotsin tekevisiossa Paratiisihotelli-realityohjelmassa, jossa hän paljasti vahingossa ennen aikojaan voittavansa Martina ja hengenpelastajat -ohjelman.

Silikonirinnat taannoin hankkinut Amanda on viime aikoina esitellyt upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa, ja tänään vuorossa oli jälleen rohkea valokuva. Siinä Amanda nähdään poseeraamassa yläosattomissa vain miehen kädet rintojensa peittona. Kuvatekstissä hän toteaa uuden viikon olevan täynnä uusia mahdollisuuksia.

A new week, full of new opportunities! #putyourhandsupintheair ?

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) julkaisi

#2016 ?

Kuva, jonka Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) julkaisi