Kauppareissun nolo päätös – perheenäiti meni väärään autoon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ostoskeskuksen parkkipaikalle pysähtynyt mies on todistanut kiusallisen tapahtuman pysäköintialueella. Äitiään noutamaan tullut mies nimittäin huomasi äitinsä kävelevän ohi hänen autostaan. Poika tajusi, että äiti oli menossa kohti väärää autoa.

Sen sijaan, että hän olisi avannut ikkunan ja huutanut äitinsä perään, käynnisti hän puhelimensa kameran. Miehen naurulle ei meinannut tulla loppua, kun hän näki äitinsä istahtavan tuntemattoman ihmisen autoon.

Nainen tajusi pian tehneensä virheen, sillä auton omistaja marssi pian paikalle. Perheenäiti poistui nolotuneena paikalta ja huomasi vasta sitten, että hänen poikansa odotti häntä aivan hänen vieressään. Autossa naureskeleva poika sai äidinkin lopulta naureskelemaan. Voisi luulla, että perheenäiti ei ole ainoa, joka on joskus erehtynyt istahtamaan väärän auton kyytiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.