Maailman halutuin huutokauppa? Kendall Jenner myy vaatteitaan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramin seuratuimpiin tähtiin kuuluvan Kendall Jennerin uutisoitiin taannoin tienaavan jopa 300.000 dollaria yhdellä kuvapalvelussa jaetulla otoksellaan. Nyt tähti on myymässä suuren määrän hänen Instagram-kuvissakin vilahtaneista vanhoista vaatteistaan.

Kendall Jenner on asettanut Ebay-nettihuutokauppaan myyntiin yhteensä 200 vaatekappaletta. Mukana on muun muassa kohua herättänyt Bec + Bridge -toppi, johon pukeutuneena tähti kuvattiin kirkossa pääsiäissunnuntaina 2016.

Marie Claire -lehden mukaan osa huutokaupassa kerätyistä tuotoista lahjoitetaan Los Angelesissa sijaitsevalle lastensairaalalle. Kendall Jennerin vaatteista kiinnostuneiden kannattaa toimia nopeasti, sillä tuotteet ovat myynnissä vain muutamien päivien ajan.