Tutkimus: Kolmasosa jättäisi mieluummin seksin kuin internetin

Digi Lifestyle · Annukka Heikkilä

Lähes kaiken pystyy nykypäivänä hoitamaan internetissä. Ainoa asia, jota verkko ei pysty tarjoamaan on ihmisen koskettaminen. Uuden kyselyn mukaan kävi kuitenkin ilmi, että ihmiset eivät kaipaakaan kosketusta enää niin paljon, koska saavat tarpeeksi tyydytystä itselleen internetin kautta.

SKYN Condoms -sivuston tekemästä kyselystä kävi ilmi, että kolmasosa ihmisistä suostuisi jättämään seksin vuodeksi jos he saisivat kuitenkin käyttää internetiä. Puolet vastanneista piti kiihottavien tekstiviestien lähettämisestä, ja puolet oli myös lähettänyt itse puhelimella toiselle henkilölle alastonkuvia.

Neljäsosa vastaajista oli lähettänyt alastonkuvia myös Snapchat-sovelluksen kautta uusille tuttavuuksille. Neljäsosa oli käyttänyt sänkyseuran etsimiseen jotakin treffipalvelua tai -sovellusta, ja yli puolet vastanneista oli harrastanut seksiä uuden nettituttavuuden kanssa. Kyselyyn osallistui 5.117 seksuaalisesti aktiivista miestä ja naista, jotka olivat iältään 18 – 34 -vuotiaita.