Yleisö ei taputtanut – räppäri Lil Wayne lopetti keikan kesken

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Lil Wayne on tuottanut faneilleen pettymyksen Milanossa jättämällä keikkansa kesken. Mies heitti mikrofonin esiintymislavalle kesken kappaleensa ja käveli tuohtuneen näköisenä pois.

Philipp Plein Show’ssa esiintynyt räppäri oli suuttunut siitä, ettei yleisö taputtanut tai heiluttanut käsiään hänen pyynnöstään. Vain kourallinen ihmisiä innostui räppärin esiintymisestä ja muut yleisössä istuskelivat apaattisena paikoillaan. Lil Waynen esiintymistä kuvannut fani on julkaissut räppärin tempauksesta videon Instagramissa.

TMZ-viihdesivuston mukaan räppärin manageri on ilmoittanut, että mies keskeytti keikkansa teknisten ongelmien takia ja hän suuttui muun muassa siitä, ettei mikrofoni toiminut kunnolla. Silminnäkijöiden mukaan kaikki kuitenkin vaikutti toimivan hyvin, kunnes yhtäkkiä Lil Wayne marssi pois lavalta.