Mars-luotaimen kuvat ihmetyttävät – gorilla ja kameli kuvissa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain ilmailu -ja avaruushallinto NASA:n julkaisemat kuvat Marsin pinnalta ovat aiheuttaneet ihmetystä tutkijoissa. Curiosity-mönkijän ottamista kuvista nimittäin erottuu kaksi hahmoa, jotka muistuttavat Maassa asuvia eläinlajeja.

Kuvia tutkineet ovat havainneet, että kivimuodostelmien seasta erottuu gorillaa ja kamelia muistuttavat hahmot. Marsista otettujen kuvien tutkimiseen erikoistunut Youtube-kanava Mister Enigma on puolestaan tulkinnut, että kuvassa esiintyy karhu ja sen poikanen.

Metro-lehden mukaan kuvissa esiintyvistä hahmoista on spekuloitu siitä lähtien kun ensimmäiset kuvat julkaistiin jo vuonna 2012. NASA ei ole kommentoinut netissä levinneitä kuvia tai spekulaatioita, mutta monet epäilevät hahmojen olevan vain kasa kiviä.