Simpsonien luojalta uusi sarja Netflixiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixissä on jo muutaman vuoden ajan nähty myös yhtiön tuottamia omia tv-sarjoja ja elokuvia. Alkuperäissisällön määrä kasvaa jatkuvasti, ja vuonna 2016 palvelussa tullaan näkemään jopa 30 uutta sarjaa.

Nyt Netflixin kerrotaan käyvän neuvotteluja Simpsonit-sarjan luojan, Matt Groeningin kanssa uuden animaatiosarjan kehittelemisestä. Suunnitelmissa on, että sarjasta tehtäisiin ainakin kaksi kymmenen jakson pituista tuotantokautta. Animaatiosarjan tarkempia yksityiskohtia ei olla toistaiseksi paljastettu.

Netflix on tähän mennessä tuottanut kaksi varttuneemmalle yleisölle suunnattua animaatiosarjaa, Bojack Horseman ja F is for Family. Simpsoneiden ohella Matt Groening tunnetaan Futurama-sarjasta. Ennen televisiouraansa mies kirjoitti ja piirsi sittemmin kulttimaineeseen noussutta Elämä on helvettiä -nimistä sarjakuvaa.