Talonmiehen käytännön pila: Teki pihaan mutkittelevan lumipolun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yöllä satanut lumi hidastaa aamuisin liikennettä ja peittää monet pihat ihmisten lähtiessä töihin. Yksi talonmies päätti tehdä hauskan käytännönpilan kerrostalon asukkaille tekemällä pihan lumityöt lapioimalla lunta vain kapean polun verran.

Videolta nähdään hauska tilanne, kun talonmies tekee pihan lumityöt lapioimalla pienen polun asukkaille. Suoran kävelyreitin sijaan talonmies on tehnyt lumeen mutkittelevan polun, joka päättyy vielä umpikujan muodostavaan silmukkaan. Ihmiset kävelevät mutkikkaan polun päähän vuorotellen vain huomatakseen, että se ei johda mihinkään.

Vanha YouTube-video on alkanut uudelleen leviämään verkossa, sillä talonmiehen tekemä pila näyttää jaksavan huvittaa ihmisiä aina talven tullen. Moni haluaa kävellä puhtailla ja auratuilla teillä, mutta lämpimät ja korkeavartiset saappaat jalassa tällaisenkaan polun oikominen ei olisi tuottanut asukkaille mitään ongelmia.