Täydellinen nainen kaatui hoverboardilla – loukkaantui sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Brandi Glanville on loukannut itsensä menetettyään tasapainonsa testatessaan hoverboard-lautaa. Tähtönen kiidätettiin sairaalaan tikattavaksi, sillä hän sai käteensä syvän haavan kaaduttuaan laudalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Daily Mail -lehden mukaan Glanville julkaisi myöhemmin Twitterissä kuvan tikatusta haavastaan. Kuvan tietojen perusteella kaunottaren ranteessa oli myös hiusmurtuma. Tapahtuneen jälkeen Brandi vitsaili sosiaalisessa mediassa myyvänsä hoverboardin sattuneen onnettomuuden vuoksi.

Glanville kertoi näkevänsä loukkaantumisessaan myös hyvän puolen, sillä sen ansiosta hän sai houkuteltua ihastuksensa luokseen hoitamaan häntä. Kaunotar tunnusti hyödyntäneensä tilannettaan, sillä nimeltä mainitsematon komistus oli saapunut hänen luokseen hoivaamaan loukkaantunutta. Hoverboardilla tasapainoileminen ei selvästikään ole Brandin juttu.