Pesukone kovilla: Tiiliä sisään ja linkous trampoliinin päällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko brittimiehiä on päättänyt hankkiutua rikkoutuneesta pyykinpesukoneesta eroon näyttävällä tavalla. Pihalle viety pesukone laittettiin pyörittämään pesuohjelmaa vielä viimeisen kerran. Trampoliinin päälle asetettu pesukone oli saanut pestäväkseen tiiliskiven.

Daily Mail -lehden mukaan trampoliinin päällä pomppiva pesukone näyttää siltä, kuin se tanssisi. Netissä on julkaistu useita videoita, joissa pesukoneet sinkoilevat ympäriinsä holtittomasti, kun niiden pesurumpuun on laitettu tiiliä.

Brittimiehet olivat vieneet idean astetta pidemmälle asettamalla koneen trampoliinin päälle. Leikkimieliset aikuiset miehet saivat videolla hyvät naurut seuratessaan pesukoneen pomppimista. Kuten arvella saattaa ”tanssiesityksen” jälkeen kyseinen pesukone oli valmis toimitettavaksi kaatopaikalle.