Mitkä muodot! Hayden Panettiere muuttui povipommiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hayden Panettiere on avautunut lehdille siitä, miten vaikeaa synnytyksen jälkeinen aika oli hänelle. 26-vuotias Panettiere sai vuosi sitten lapsen nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa. Äskettäin Hayden paljasti kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

Viikonloppuna Panettiere kuvattiin The 21st Annual Critics Choice Awards -gaalassa Santa Monicassa. Aiemmin melko hoikkana tunnettu kaunotar näytti kokeneen melkoisen muodonmuutoksen joko luonnollisesti äitiyden myötä tai silikonirinnat hankkien. Neitokaisen povi oli nimittäin kasvanut valtavasti parin vuoden takaiseen verrattuna.

Hayden Panettiere näyttelee uudessa Nashville-televisiosarjassa Juliette Barnes -nimistä kantrilaulajaa, joka kärsii vakavasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Viime viikolla kaunotar kertoi sairastuneensa masennukseen oikeassa elämässä myös itse Kaya-tyttärensä syntymän jälkeen. Näyttelijätär hakeutui klinikalle hoitoon kolme kuukautta sitten huomattuaan, että hän tarvitsee masennukseensa ammattiauttajaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash