JVG konsertoi toukokuussa Hartwall Areenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen hiphop-duo JVG on tuorein listajyrä, joka on ilmoittanut esiintyvänsä omassa areenaluokan konsertissa. Jare ja VilleGalle nousevat Hartwall Areenan lavalle 28. toukokuuta, kun parivaljakon kiertue käynnistyy tavallista massiivisemmin.

JVG:n kaikki albumit ovat ylittäneet platinarajan ja niitä on myyty yhteensä yli 80.000 kappaletta. Yhtyeen viimeisimmältä 247365-albumilta julkaistut hitit Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee ja Takajeejee ovat kaikki myyneet platinaa.

VilleGallen Vain elämää -ohjelmasta tuttu versio Lähtisitkö-kappaleesta on myös ylittänyt platinarajan ja alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kilpailuissa Leijonien virallinen maalilaulu oli VilleGallen coveroima Peto on irti. Yhtyeen uutena vuotena julkaistu Paluu tulevaisuuteen –single nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle.