Kahvila heitti imettävän äidin ulos – viereinen pubi toimi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Queenslandissa sijaitseva kahvila oli pitänyt imettäviä äitejä häiritsevinä, minkä vuoksi he olivat kieltäneet imettämisen kahvilassa. Kahvila oli Daily Mail -lehden mukaan käskenyt imettäviä äitejä joko lopettamaan imettämisen tai poistumaan kahvilasta.

Lähellä sijaitseva pubi kuuli tästä ja asettui äitien puolelle. Gympiessä sijaitseva The Royal Hotel -niminen pubi asetti ikkunalleen kyltin, jossa luki päivän tarjous. Tarjous koski imettäviä äitejä, joille luvattiin pubissa ilmaista teetä. Pubi oli närkästynyt kahvilan asenteesta, minkä vuoksi he halusivat muistuttaa äitejä siitä, että äidit olivat tervetulleita heidän ravintolaansa.

Kyltissä äitejä kehotetaan tulemaan ilmaiselle teekupilliselle rentoutumaan siksi aikaa kun he imettävät lapsiaan. He eivät ole velvoitettuja ostamaan mitään ja tarjous ilmaisesta teestä koskee myös niitä äitejä, jotka ruokkivat lastaan pullosta.

Now's a good time to remind you all that we welcome breastfeeding mums at the Royal. We offer a free cuppa with no…

Posted by Stacey Louise on Tuesday, January 12, 2016