Maailman vanhin mies menehtyi 112-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman vanhin mies menehtyi 112-vuotiaana. Japanilaisessa Nagoya-kaupungissa asuva Yasutaro Koide ehti saamaan ennen kuolemaansa kuitenkin vielä viimeisen ennätyksen Guonnessin ennätystenkirjaan olemalla vanhin tähän asti elänyt mies.

Yasutaro Koide kertoi hänen pitkän ikänsä salaisuuden piilevän siinä, että hän ei juo alkoholia tai polta tupakkaa. Hän eli elämäänsä ilon kautta ja rauhallisesti. BBC News -uutisten mukaan Koide teki kaiken kohtuudella ja eli oman mielipiteensä mukaan terveenä ja pitkään sen vuoksi, että hän ei liioitellut elämässä.

Yasutaro Koide syntyi 13. maaliskuuta 1903 ja ehti nähdä paljon elämänsä aikana. Koide ehti elämään todella pitkään vahuksena eläessään monia vuosikymmeniä pidempään kuin moni muu. Koide kuoli keuhkokuumeeseen, jonka vuoksi miehen sydän petti.