Elokuvafanit sekosivat: Quentin Tarantino ja Samuel L. Jackson ilmestyivät elokuvasaliin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohjaaja Quentin Tarantino on onnistunut yllättämään faninsa uuden The Hateful Eight -elokuvansa näytöksessä Sydneyssä, Australiassa. Mies oli matkustanut Australiaan yhdessä näyttelijä Samuel L. Jacksonin kanssa markkinoidakseen uutta elokuvaa.

Daily Mail -lehden mukaan Tarantino ja Jackson päättivät tehdä yllätyskäynnin The Ritz -elokuvateatteriin ennen The Hateful Eight -näytöstä. Teatterin henkilökunta onnistui pitämään tähtien vierailun salassa ja se paljastui elokuvafaneille vasta salissa.

Esiripun eteen asteli The Ritz -teatterin omistaja Antoinette Katehos ja hän ilmoitti katselijoille, että he ovat saaneet näytökseensä erityisiä vieraita. Katsojat olivat seota kun valkokankaan eteen asteli itse ohjaaja Quentin Tarantino ja elokuvan tähti Samuel L. Jackson. On sanomattakin selvää, että elokuvakokemuksesta tuli faneille kerta heitolla ikimuistoinen.