Kokeilu paljasti: Seksikäs pukeutuminen sallitumpaa kuin imettäminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia julkisilla paikoilla imettävät äidit ovat aiheuttaneet viime aikoina melko paljon keskustelua. YouTube-pilailija Joey Salads teki imettämiseen liittyvän sosiaalisen kokeilun, jossa hän halusi laittaa kadulla kävelevät ohikulkijat jälleen testiin.

Salads oli värvännyt kokeiluun kaksi naista. Toinen oli pukeutunut todella seksikkäästi minishortseihin ja paitaan, jonka avonainen kaula-aukko paljastaa suuren osan rinnoista ja rinta-vaosta. Toinen nainen oli lasta imettävä äiti, joka ruokki lastaan yleisellä paikalla, mutta ei paljastanut rintojaan.

Kokeilussa kävi juuri niin kuin Salads oli varmasti arvellutkin. Ihmiset ihailivat seksikkäästi pukeutunutta naista, mutta halveksuivat imettävää äitiä. Äitiä tultiin torumaan ja nimittelemään, ja ohikulkijat pitivät häntä todella ällöttävänä. Seksikkyyden vuoksi paljastettu rinnan alue näyttäisi olevan ihmisten mielestä sallittua, mutta ei imettämisen vuoksi.

Sexy vs BreastFeeding in Public (Social Experiment)

Sexy vs BreastFeeding in Public (Social Experiment)(What are your thoughts on BreastFeeding in Public?)

Julkaissut Joey Salads 18. tammikuuta 2016