Vikings alkaa HBO Nordicilla – Pääkkönen ja Franzén mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

History-kanavan menestyssarja Vikings jatkuu uusin 4. kauden jaksoin. Pääosassa nähdään Travis Fimmel, mutta kaudella mukaan liittyvät myös suomalaistähdet Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen. Pidennetty tuotantokausi tulee sisältämään yhteensä peräti 20 jaksoa.

Ensimmäiset kymmenen jaksoa esitetään kevään aikana perjantaisin 19. helmikuuta alkaen HBO Nordicilla. Peter Franzén esittää Ragnarin asemaa uhkaavaa Harald Kaunotukkaa, jonka pyrkimyksenä on nousta Norjan kuninkaaksi. Pääkkönen nähdään Halvdan Mustana, Harald Kaunotukan väkivaltaisena nuorempana veljenä.

Sarjan on luonut Michael Hirst, joka on yksi alan tärkeimmistä historiallisten eeposten tekijöistä. Vikings on sukukertomus, joka vie katsojat keskelle näiden pimeän aikakauden sotureiden, kauppiaiden ja tutkimusmatkailijoiden elämää. Vikings on irlantilais-kanadalaista yhteistyötuotantoa.