Povipommi Coco julkaisi nuoruuden bikinikuvansa – ei ole tunnistaa samaksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli ja realitytähti Coco Austin on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla netissä vanhan lehtikuvan, jossa hän esiintyy 18-vuotiaana. Muodokasta tähtöstä ei ole tunnistaa kuvasta, joka on yli 19 vuotta sitten otettu.

Splash
Splash

Räppäri Ice-T:n vaimona tunnettu Coco muisteli, että kyseisestä lehtikuvasta kaikki sai alkunsa. Cocon mukaan Swimwear Illustrated -lehden kansikuva oli hänen ensimmäisiä mallikeikkojaan. Kuva on otettu vuonna 1997. Sen jälkeen tähden mallinura lähti nousuun ja loppu onkin historiaa. Kurvikas Coco on viime aikoina keskittynyt esikoisensa Chanelin hoitamiseen.

Us Weekly -lehden mukaan Austin on onnistunut jo karistamaan kaikki raskauskilonsa. Tähden mukaan raskauskiloista eroon pääseminen ei ole ollut vaikeaa, sillä hänen painonsa nousi raskausaikana vain hieman yli 5 kiloa.

Baby does the body good Makeup by @merrellhollis

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi