Minkä eläimen sinä näet kuvassa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuvailluusion on yleensä tarkoitus saada ihminen näkemään jotakin muuta kuin mitä kuvassa on, hämätä ihmisen silmiä ja hämmentää katsojaa. Nyt eräs venäläinen taiteilija on tehnyt hauskan kuvailluusion, jossa pandakarhu ilmestyy kuvaan ja katoaa siitä.

Ilja Klemencov -niminen venäläinen taiteilija on luonut kuvan, joka näyttää nopeasti katsottuna pelkältä mustavalkoiselta sahalaidalta. Kun kuvaa kuitenkin katsoo uudestaan ja eri kulmasta, siihen piilotettu WWF-järjestön logona toimiva pandakarhu alkaa näkymään.

Taiteilija on luonut kuvan jo muutama vuosi sitten, mutta se on lähtenyt nyt leviämään sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun se lisättiin Reddit-palveluun. Kuva on taitavasti tehty, mutta kerran pandakarhun nähtyään sitä ei voi olla enää näkemättä kuvasta uudestaan.

View post on imgur.com