Paavo Pesusienen ääninäyttelijä kärähti ratista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailmankuulun Paavo Pesusieni -animaatiosarjan ääninäyttelijä Rodger Bumpass on pidätetty epäiltynä rattijuopumuksesta. Jalmari Kalmari -hahmon äänenä tunnettu Bumpass oli herättänyt liikenteessä viranomaisten huomion epävarmalla ajotyylillään.

TMZ-viihdesivuston mukaan puhallustesti paljasti, että mies oli vahvassa humalassa. Silminnäkijöiden mukaan Rodger pysyi hädin tuskin pystyssä noustessaan ulos autostaan.

Kansainvälisesti tunnetussa lastenohjelmassa näyttelevä Rodger on todennäköisesti vaarantanut humalaisella törttöilyllään työpaikkansa. Vaikka Bumpass esiintyykin sarjassa vain äänensä puolesta on rattijuopumuksesta tuomittu ääninäyttelijä huonoa mainetta yhtiölle. Vaikuttaisi siltä, että Jalmari Kalmari on pidätyksen takia pahassa liemessä.