Tyrmistyttävä näky liikenteessä: Onko tässä iglu vai auto?

Autot · Annika Kela

Kanadan Ontariossa poliisi on pysäyttänyt liikenteessä liikkuneen ajoneuvon, joka oli kauttaaltaan lumen peitossa. Ratin takana istui 80-vuotias mies, joka vilkuili ulos tuulilasiin pyyhitystä pienestä aukosta.

Daily Mail -lehden mukaan vanhus väitti, että hän oli liian heikko pyyhkimään lumet pois autonsa päältä. Poliisit pitivät miehelle pitkän puhuttelun liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja sen jälkeen he puhdistivat miehen auton lumesta.

Lumen peittämä ajoneuvo rikkoi lakia, sillä lunta pidettiin vakavana näköesteenä. Vanhus sai rikkeestään 110 dollarin suuruisen sakon. Viranomaiset ovat julkaisseet ajoneuvosta ottamansa kuvan Twitterissä. Ontarion provinssin poliisilaitos vakuuttaa, että kuva on aito vaikka se vaikuttaakin liian uskomattomalta ollakseen totta.