Luontokuvaaja käänsi selkänsä sarvikuonoille – sitten alkoi tapahtua!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nairobin kansallispuistossa vieraillut luontokuvaaja Greg Armfield on päätynyt yllättäen itse osaksi huvittavaa luontokuvaa. Sosiaalisessa mediassa levinnyt otos parittelevista sarvikuonoista on hauskuuttanut ihmisiä ympäri maailmaa.

Kuvassa esiintyvä Armfield oli nimittäin kohdistanut kameransa pois sarvikuonoista H-hetkellä. Daily Mail -lehden mukaan hauska tilanne on onnistuttu onneksi ikuistamaan Armfieldin mukana olleen kuvausryhmän toimesta.

Kuva kiteyttää hyvin valokuvaajien ammatin haasteellisuuden, sillä harmittavan usein uskomattomia ja ihmeellisiä asioita tapahtuu silloin, kun kamera ei ole valmiudessa. Tässäkin tapauksessa Greg oli hetkeksi keskittynyt muihin safarin eläimiin ja häneltä oli jäädä sarvikuonojen paritteluhetki näkemättä.