Meikkaaja inspiroituu sipsipusseista – lumoava meikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset etsivät inspiraatiota meikkaamiseen, hiusten laittamiseen ja asuihin lehtien palstoilta ja sosiaalisesta mediasta. Meikkausohjeita ja vinkkejä moni haalii seuraamalla meikkitaiteilijoiden ylläpitämiä kanavia, mutta meikkitaiteilijoidenkin tulee löytää omat inspiraationsa lähteet jostain.

Instagramissa 33.000 käyttäjää seuraa Tim O -nimistä meikkitaiteilijaa, joka loihtii itselleen todella upeita, värikkäitä ja kaikin puolin näyttäviä meikkityylejä. Uusimpana inspiraation lähteenään mies käyttää erilaisia keksi- ja perunalastupakkauksia.

Skelotim-nimistä Instagram-tiliä pitävä Tim O päivittää kuvia ja lyhyitä videoita erilaisista meikkityyleistään. Perunalastupussien ulkonäön perusteella valitut värit näyttävät silmä- ja huulimeikissä todella erikoisilta, mutta lumovan kauniisti tehdyiltä.