5 merkkiä tyttöystävän uskottomuudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kumppanin uskottomuutta voi olla välillä vaikea uskoa tai alkaa epäilemään. Pitkän suhteen aikana arki voi mennä enemmän rutiinilla, minkä vuoksi monet uskottomuuteen viittaavat merkit saattavatkin jäädä huomaamatta.

Elite Daily listasi viisi asiaa, joiden toteutuessa miehen olisi syytä alkaa epäilemään sitä, että hänen tyttöystävänsä sydän on muualla.

1. Hän on laittanut puhelimensa näyttöön lukon

Lukituksen asettaminen puhelimeen on epäilyttävää jos puhelimeen ei ole aiemmin ollut pääsykoodia. Uusissa puhelimissa näytön lukitus on perusasia. Kuitenkin salasanan vaihtaminen ja se, että et saa tietää puhelimen koodia, on epäilyttävää.

2. Hän ei enää sano: ”Rakastan sinua”

Naiset pitävät onnellisuutensa ilmaisemisesta sanallisesti. Jos nainen ei enää kerro säännöllisesti rakastavansa sinua, jokin on pielessä.

3. Hän poistaa viestejä

Jos huomaat tyttöystäväsi poistamassa puheluiden tai keskusteluiden historiaa puhelimestaan, hänellä on jotain salattavaa.

4. Hän viettää enemmän aikaa ystäviensä kanssa

Jos naisesi ei enää vietä kanssasi niin paljon aikaa kuin ennen, hän viettää sitä todennäköisesti ystäviensä sijaan jonkin toisen miehen kanssa.

5. Harrastatte vähän seksiä – jos ollenkaan

Jos seksin määrä on pudonnut merkittävästi olemattomiin, naisesi sydän on todennäköisesti varattu jollekin toiselle miehelle.