Audrina Patridge julkaisi bikinikuvan: ”Burrito vai vauva?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Hills -realitysarjasta tunnettu Audrina Patridge on julkaissut netissä bikinikuvan, jossa hän esittelee vatsaansa. Australiassa lomaileva kaunotar paljasti kuukausi sitten olevansa raskaana.

30-vuotias televisiotähti saa perheenlisäystä pitkäaikaisen poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Patridge ei ole paljastanut kuinka pitkällä raskaus on ja tähtösen julkaisema bikinikuva on saanut fanit hämilleen. Audrina nimittäin arvuuttelee näkyykö hänen vatsassaan burrito vai vauva.

Monet epäilevät tähtösen arvuuttelun olevan vitsi, sillä kuvien perusteella naisen vatsa ei ole pyöristynyt lainkaan. Audrina ja Corey menivät kihloihin marraskuussa. Hääsuunnitelmien tekemisen lisäksi pariskunta joutuu pian valmistautumaan myös uuden perheenjäsenen tuloon.

Burrito or baby? ? @bowie82 posted this debut of my mini bump so figured I should toooo ☺️

Kuva, jonka Audrina Patridge (@audrinapatridge) julkaisi

Time to work on my tan! Beach time with @bowie82

Kuva, jonka Audrina Patridge (@audrinapatridge) julkaisi