Biletrendi leviää – hiusten tulee nyt loistaa pimeässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteiset hiusvärit koetaan tylsiksi ja suortuviin pannaan nykyisin monenkirjavia sävyjä. Hiusten trendikästä värimaailmaa voidaan kutsua galaksimaiseksi, kun fantasiaan sopivat sävyt vaihtuvat liukuvärimäisesti tyvestä latvaan. Nyt ne hohtavat kaiken lisäksi pimeässä.

Maailmalla on vallinnut muutaman vuoden ajan trendi, jonka mukaan ihmiset värjäävät hiuksiaan sateenkaaren eri sävyillä tai niiden pastellimaisilla versioilla. Värimaailmaa on ryhdytty jalostamaan myös pimeässä hohtavaksi, kun suortuvia värjätään mustavalon alla hohtavilla sävyillä.

Mikäli ei halua kutreihin pysyvää hohtoa, voi niiden uv-valo -ominaisuuksia parantaa erilaisten geelien avulla. Ammattilaisten mukaan pimeässä hohtavista hiustuotteista ei ole haittaa suortuville, mutta voimakkaimmat värit voivat jättää jälkensä vaaleisiin hiuksiin, Mashable uutisoi.

Kuva, jonka Alx Nixon (@alxdoeshair) julkaisi