Playboy-kartano historiaan? Halutaan muuttaa Hustler-kartanoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia Hollywoodin eliitille ja puputytöille. Kartano on tullut myyntiin.

Kahdensadan miljoonan dollarin kauppahintaan kuitenkin kuuluu myös kartanon omistaja Hugh Hefner, sillä miehellä on kauppakirjojen mukaan elinikäinen oikeus kartanossa asumiseen. Kartanon on kerrottu vaativan täydellistä peruskorjausta. Siellä on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Playboy-kartano sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista.

Nyt peliin on astunut mielenkiintoinen ostajaehdokas, toinen maailmankuulu pornomoguli ja Hustlerin perustaja Larry Flynt. Hän haluaa tehdä Playboy-kartanosta Hustler-kartanon, mutta ei ole valmis maksamaan kuin puolet kauppahinnasta. Hän ei myöskään salli 89-vuotiaan Hefnerin asumista kartanossa.

Hefner osti kartanon 45 vuotta sitten 1,1 miljoonalla dollarilla. Holmby Hillsissä sijaitseva ja vuonna 1927 rakennettu Playboy Mansion on maailman ylivoimaisesti legendaarisin bilepaikka. Playboyn perustaja tuskin suostuu kauppoihin Hustlerin johtohahmon kanssa, Daily Mail uutisoi.