Pubiemäntä yritti palkata topless-tarjoilijoita – someraivo repesi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen lama-aikaa leimasi topless-ilmiö, jolloin kovan ahdingon alla turvauduttiin aina myyvään seksiin. Maahan avattiin 90-luvulla runsaasti ravintoloita, joiden tarjoilijat kantoivat juomia rinnat paljaana. Nyt eräs brittiläinen pubi yritti samaa.

Bournemouthissa sijaitseva Portman Hotel -niminen majoitusalan liike pani Facebookiin ilmoituksen, jossa etsittiin topless-baarimestareita hotellin pubiin työskentelemään. Ravintolan omistaja Claire Higginbothamin mukaan kyseessä olisi ollut kertaluonteinen tempaus ja spesiaali-ilta. Pubi sai runsaasti huomiota ilmoituksen julkaisemisen jälkeen.

Valitettavasti 2010-luku ei ole yhtä suopea paljaita rintoja kohtaan kuin 90-luku. Pubin työilmoitus herätti aimo annoksen närää, ja se jouduttiin lopulta poistamaan.

Higginbotham tunnustaa, että hän on salaa haaveillut strippiklubin perustamisesta, mutta ei sekoita sitä bisnestä kulmakuppilansa toimintaan. Hän oli kuitenkin saanut muutaman työhakemuksen ennen ilmoituksen poistamista, Mirror-lehti uutisoi. Sen lisäksi hän sai niskaansa paikallisten feministien vihat.