Suppaa Tampereelle JussinHessu-kulttuuripalkinto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamarit jakavat vuosittain JussinHessu-kulttuuripalkinnon. Hetki sitten jaetun palkinnon vuodelta 2016 sai tänä vuonna Suppaa Tampere, joka on nostanut suppailun lajina näkyvästi Tampereen järvikuvaan.

– Suppaa Tampere toimii tulenkantajana ilmiölle, joka sopii yhtä hyvin matalan kynnyksen kokeiluun, rentoon fiilistelyyn ja kovaan urheiluun. Sen parissa voi nähdä yhtä hyvin lapsia kuin ikääntyneitäkin, valintaa perusteltiin.

Palkinnon vastaanottivat Suppaa Tampereen Roosa ja Sanna.

JussinHessu-kulttuuripalkinto on jaettu vuodesta 1991 saakka. Palkinnon ovat saaneet vuosien varrella muun muassa Jonne Aaron, Popeda, Arimo Mustonen, Paleface, Juice Leskinen, Rajaportin Sauna, Tampereen Teatterikesä ja Musiikkiteatteri Palatsi.