Lihakset täydellisesti hallinnassa – vatsalihasvideo leviää verkossa

Fitness · Annukka Heikkilä

Joogaa pitkään harrastaneet ihmiset oppivat vuosien harjoittelun tuloksena käyttämään vartaloaan uskomattomalla tavalla. Jooga lisää voimaa, notkeutta ja kestävyyttä. Moni on nähnyt upeita joogaajien julkaisemia kuvia erikoisista asennoista, joihin he ovat vääntäytyneet.

Harva on kuitenkaan koskaan nähnyt erään joogin esittelemää vatsarutiinia. Yogaarya-nimellä toimiva joogi ja yrittäjä esittelee The Ultimate Arya Yoga -joogaan kuuluvaa rutiiniaan, jonka hän tekee aamuisin.

Mies on julkaissut liikesarjasta videon, jossa näkyy, miten miehen vatsa tekee todella erikoisia asioita. Mies vääntää vatsaansa rullaamalla vatsalihaksillaan ympyrää kuin lihakset olisivat sisuskaluissa oleva kauha.

Mies kertoo tekevänsä vatsarutiinin joka aamu. Mies suorittaa noin minuutin mittaisen liikesarjan pidättäen hengitystään koko minuutin ajan. Joogin mukaan liikesarja puhdistaa ja tehostaa ruoansulatusta ja parantaa sen toimintakykyä koko päiväksi.

I start my day in Yoga with this (my old video)… uddiyaan bandh, agnisaar kriyaa and Nauli kriyaa in one breadth…cleaning, detoxification and improving the functions of the entire digestive system………

Posted by योगार्यः – Yogaarya on Saturday, December 26, 2015

Katso video tästä.