Farrah Abraham julkaisi Kardashianeja halventavan kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n esittämästä Teen Mom -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut realitytähti Farrah Abraham ruotii kovin sanoin muita julkisuuden henkilöä. Nyt hänen arvostelunsa alle on joutunut Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman tunnettu perhe.

Farrah Abraham on nyt antanut ymmärtää, että Kim Kardashian ei olisi koskaan noussut kuuluisuuteen perheineen, ellei hän olisi tehnyt seksivideota juuri Ray J:n kanssa. 24-vuotias Abraham julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa Ray J sanoo tehneensä koko Kardashianin perheen kuuluisaksi peniksensä avulla. Teiniäiti naureskelee avoimesti perijättärelle.

MTV-kanavan realitysarjaa tähdittänyt teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.