Realitykaunotar auto-onnettomuudessa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja juontajana tunnettu Kristin Cavallari on loukkaantunut auto-onnettomuudessa Chicagossa. Kolmen lapsen äiti sai lieviä vammoja, kun liikenteessä kaahannut auto törmäsi hänen ajoneuvoonsa.

TMZ-viihdesivuston mukaan tähdellä ei ole onneksi hengenvaaraa, sillä hän selvisi rytäkästä lievällä loukkaantumisella. Kaunotar on ollut sairaalassa tarkkailtavana ja hän pääsee todennäköisesti pian kotiin lepäämään.

Kristin on huojentunut siitä, etteivät hänen lapsensa olleet auton kyydissä onnettomuushetkellä. Lapset olivat tapahtuman aikaan isänsä Jay Cutlerin kanssa. Perhe on rientänyt sairaalaan Kristinin tueksi. Viranomaiset ovat vierailleet Kristinin luona sairaalassa selvittääkseen, mitä onnettomuushetkellä tapahtui.