Nainen kyllästyi ruokia varastelevaan kämppikseensä – kosto oli suloinen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen opiskelija on jekuttanut kämppäkaveriaan herkullisen näköisellä ruoka-annoksella. Nuori opiskelija oli nimittäin kyllästynyt siihen, että hänen huonetoverinsa varasteli jääkaapista hänen ruokiaan.

Pilaa varten opiskelija valmisti paneroitua kanapihviä muistuttavan pihvin pahvista. Kuvat kokkausprosessista on julkaistu kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Opiskelija oli leikannut pahvista kanapihvin kokoiset palat ja hän oli liimannut ne kiinni toisiinsa teipillä.

Sen jälkeen hän kastoi pahvipihvin soijakastikkeessa. Lopuksi hän käänteli vettynyttä pahvia jauhoissa ja korppujauhoissa ja sitten hän pastoi tekopihvin.Lopputulos muistuttaa paneroitua kana- tai porsaanpihviä.

Daily Mail -lehden mukaan opiskelija ei ole paljastanut kuinka hyvin pila onnistui. Voisi kuitenkin luulla, että jatkossa kämppis pysyy kaukana ruoista, jotka eivät ole hänen tekemiään tai ostamiaan.