Ihmiset kertovat: Näissä paikoissa ovat harrastaneet seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinnijäämisen pelko saattaa kiehtoa joitakin pariskuntia niin paljon, että he harrastavat seksiä mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa. Yli tuhat brittiläistä vastasi kysymykseen, mikä on erikoisin paikka, jossa he ovat harrastaneet seksiä. Listalle nousi 16 mielenkiintoista vastausta.

One Pulse totetutti kyselyn, johon otti osaa 1.300 naista ja miestä. Vastaajien ikähaitari oli 16–66 vuotta. Omistuisimman sekstailupaikan kunnia ojennetaan pariskunnalle, joka kertoo harrastaneensa aktia puun oksalla. Sen sijaan yleisimpiä paikkoja edustavat poreallas, uima-allas, auto, ranta, keittiö ja ravintolan vessa.

Erikoisten ja mielikuvitusta hieman enemmän vaativien seksipaikkojen listalle voidaan vastausten joukosta lukea huvipuisto, kirjasto, linja-auto, lehmälaidun, vanhempien keittiönpöytä ja juna sekä juna-asema. Kertoopa eräskin pari harrastaneensa seksiä hautausmaalla ja toinen trampoliinin päällä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.