Poika tuli kaapista – ylpeä äiti julkaisi lehti-ilmoituksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhä useampi homoseksuaalinen nuori haluaa kertoa läheisilleen ja ystävilleen seksuaalisesta suuntautumisestaan videon avulla. 17-vuotias Drake Wilson teki monien muiden tavoin tarinastaan videon, josta hänen äitinsä oli todella ylpeä.

Äiti oli niin ylpeä pojastaan, että halusi ilmoittaa asiasta paikallislehdessä. Drake Wilson kertoo videolla lapsuudestaan ja siitä, milloin hän huomasi olevansa homoseksuaali. Wilson kertoo useiden stereotypioiden pitävän paikkansa hänen kohdallaan, sillä hän piti lapsena barbeilla leikkimisestä ja halusi Halloweenina pukeutua auringonkukaksi.

Pojan äiti Joan Wilson on tiennyt jo kaksi vuotta pojan seksuaalisesta suuntautumisesta. Hän liittyi Metro-lehden mukaan heti uutiset kuultuaan The Society of Lucky Mothers -ryhmään, joka koostuu ylpeistä homoseksuaalisten lasten vanhemmista.

Drake Wilson uskaltautui viimein kertomaan uutisensa myös muille ystävilleen ja tutuilleen julkisen YouTube-videon muodossa, mikä ilahdutti äitiä. Äiti oli niin onnellinen pojan puolesta, että hän päätti ilmoittaa pojan kaapista ulos tulemisesta myös lehti-ilmoituksella.