Vauva venytteli äidin vatsassa – näky kuin tieteiselokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt hiljattain leviämään ranskalaisäidin kuvaama video, jossa hän esittelee raskausvatsaansa. Sohvalla makaavan äidin vatsassa tapahtui voimakasta liikehdintää ja ajoittain näky muistuttaa kohtausta tieteiselokuvasta.

Daily Mail -lehden mukaan jopa äiti on vitsaillut odottavansa avaruusoliovauvaa. Ajoittain pienokainen venytteli vatsassa niin suurieleisesti, että iho näytti pingottuvan äärirajoilleen. Hurjasta näystä huolimatta nainen kertoi, ettei vauvan liikkuminen sattunut.

Hänestä lapsen pyörähteleminen vatsassa oli enimmäkseen huvittavaa. Pari vuotta sitten julkaistu video puhuttaa ja ihmetyttää edelleen. Monet äidit voivat olla samaa mieltä siitä, että vauvan satunnainen potkiminen ei ole mitään verrattuna ranskalaisäidin kokemaan myllertämiseen.