82. hääpäivän valokuva sulattaa sydämet – pari kuin vastarakastunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicholas ja Rafaela Ordaz juhlivat juuri 82-vuotishääpäiväänsä, joka oli samalla myös Nicholasin 102-vuotissyntymäpäivä. Vanha aviopari tietää pitkän avioliittonsa myötä parisuhteista melko paljon, ja suostuikin paljastamaan parhaat parisuhdeneuvonsa muille.

Kaliforniassa elävä pariskunta kertoi, että tärkeimmät asiat parisuhteen onnistumisessa ovat yksinkertaisia. Ordazit kertoivat New York Daily News -uutisten mukaan kaiken lähtevän arvostuksesta, jota täytyy olla toista kohtaan paljon.

Toinen tärkeä asia on se, että muistaa näyttää ja osoittaa hellyyttä ja läheisyyttä kumppanilleen joka päivä.

Kolmas ja monelle myös vaikein asia on avioparin antama neuvo, jonka mukaan kumppaneiden ei tulisi valittaa, huomautella tai nipottaa toisilleen pienistä ja turhista asioista. Nicholas ja Rafaela ovat onnistuneet noudattamaan omia neuvojaan ja ovat edelleen vielä niin rakastuneita toisiinsa, että he eivät malttaisi pitää näppejään irti toisistaan.