Haluatko miljonääriksi? sai heti miljoonayleisön – juontajavalintaa ylistetään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jaajo Linnonmaan isännöimä Haluatko miljonääriksi? -visailuohjelma palasi eilen televisioon Nelosella. Finnpanelin mukaan ensimmäinen jakso tavoitti 1,2 miljoonaa katsojaa, mikä tekee ohjemasta alkuvuoden katsotuimman kotimaisen viihdeohjelman.

– Maailman suosituin ja tunnetuin tietokilpailuformaatti – ja Suomen suosituin juontaja Jaajo Linnonmaa, siinä on sekoitus, millä lähdimme tekemään Nelosen lauantai-iltoihin viihdyttävää koko perheen televisiospektaakkelia ja onnistuimme siinä. Luotamme Nelosella erityisesti kotimaiseen viihteeseen ja suurimpiin tähtiin, jollainen Jaajo on, Nelosen kanavapäällikkö Ville Toivonen iloitsee.

Juontajavalinta otettiin hyvin vastaan myös sosiaalisessa mediassa, jossa Linnonmaan rentoa otetta ylistettiin laajasti.

– Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa kohtaavat tavalliset ihmiset ympäri Suomen. Heihin on helppo samaistua kotisohvalla, ja heidän puolestaan on kiva jännittää ja testata visatietämystään myös oman perheen kesken. Ohjelman suosisosta kertoo sekin, että televisiokilpailuun tuli lähes 1500 hakemusta muutamassa päivässä ympäri maan Oulusta Helsinkiin ja Turusta Iisalmeen. Murto-osa hakijoista eli vain 72 valittiin mukaan televisiolähetyksiin, Toivonen lisää.