Kendall Jenneriltä karu huijaus siskolleen: ”Olen raskaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on saanut oman keskusteluohjelman, jossa hän kestitsee erilaisia julkkisvieraita. Kocktails With Khloé -ohjelman ensimmäisessä jaksossa vieraina olivat Snoop Dogg, Aisha Tyler, Brandi Glanville, Kym Whitley ja Kendall Jenner, joka sai tehdä ohjelmassa yhden pilapuhelun.

Khloe laittoi pikkusiskonsa Kendallin tekemään Kimille pilapuhelun, jossa Kendallin täytyi kertoa uskottavasti siskolleen olevansa raskaana. Kendall teki työtä käskettyä ja sai Kimin uskomaan, että hän odottaa lasta. Kimin reaktio ei kuitenkaan ollut kovin kannustava lapsen hankkimiseen.

Kim kertoi puhelimessa uutisen kuultuaan, että hän voi tuoda kaksi lastaan Kendallille hoitoon, minkä jälkeen hän voi miettiä onko hän valmis äidiksi. Kim sanoi äitiyden olevan todella raskasta ja kertoi olevansa uupunut yhden tunnin yöunien jälkeen. Kim oli selkeästi helpottunut kuullessaan, että Kendall pilaili.