Erottamattomat ystävät: Kolme siperianhuskya ja pelastettu kissanpentu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perhe pelasti pienen Rosie-kissanpennun lähes varmalta kuolemalta. Mirri toipui ja ystävystyi palavasti samassa taloudessa asuneiden koirien kanssa. Nyt neljän karvakuonon kaveriporukka niittää mainetta netissä.

Lilo-niminen siperianhusky adoptoi kadulta pelastetun kolmeviikkoisen Rosie-kissanpennun puoli vuotta sitten. Koira kasvatti pienen maukuvaisen kuin omansa, ja esitteli kissan myös muille perheen koirille. Lopputulos sulattaa sydämen.

Nyt Rosie ja Lilo ovat kahden muun siperianhuskyn kanssa erottamaton nelikko. Kissa kulkee koirien mukana kaikkialle, ja ne leikkivät, syövät ja jopa nukkuvat keskenään. Karvaiselle kaveriporukalle on omistettu sosiaalisesta mediasta huomattavasti palstatilaa, ja niiden touhuja voi seurata Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa.