Monni hyökkäsi naisen kimppuun – lävisti vatsan ihon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meressä uidessa kannattaa ottaa huomioon siellä elävien lajien vaarallisuus. Eräs Brasiliassa lomaillut nainen sai tästä ikävän muistutuksen, sillä aalloissa uiskennellut monni lävisti hänen vatsanahkansa kivuliaasti.

Osa monneista paljastaa terävät piikit kokiessaan olonsa uhatuksi. Valitettavasti eräs uimaan mennyt turisti joutui kokemaan nämä piikit nahoissaan, sillä vedessä ollut monni lävisti hänen vatsansa. Hän oli juossut sen jälkeen rannalla apua huutaen, silminnäkijät kertovat.

Nainen toimitettiin ambulanssilla sairaalaan ja hänet otti vastaan Marcelo Araújo Tamada -niminen lääkäri, Huffington Post uutisoi. Mies poisti monnin piikit naisesta, mutta ikuisti tapahtuneen sitä ennen valokuviin. Valokuvat julkaistiin Facebookissa.

Ocorrência pouco comum!!! Banhistas é atingida por peixe na hora que se banhava….SAMU ITANHAÉM….

Posted by Marcelo Araújo Tamada on Friday, January 8, 2016