Nainen väittää tulleensa kaapatuksi: ”Avaruusoliot ottivat selfieitä puhelimellani”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maan ulkopuolisen elämän tutkimiseen erikoistunut Mutual UFO Network -yhteisö on hiljattain julkaissut netissä kuvia, jotka ovat peräisin amerikkalaisnaisen älypuhelimesta. Yhteisön mukaan avaruusoliot olivat kaapanneet naisen ja tutkineet hänen puhelintaan.

Metro-lehden mukaan yhdysvaltalaisnainen väittää, että muukalaiset ottivat hänen puhelimellaan selfieitä. Mutual UFO Network-sivuston mukaan naisen puhelimessa oli 40 kuvaa, jossa esiintyy erikoisia valoilmiöitä.

Kuvista on vaikea saada selvää, eikä niissä varsinaisesti näyttäisi esiintyvän hahmoja, ainoastaan erilaisia valoja.

Kaapattu nainen kertoi, ettei hän muista tapahtuneesta mitään. Hän kertoi olleensa keittiössään polttamassa savuketta ja sitten yhtäkkiä hän heräsi kylpyhuoneensa lattialta. Sillä välin naisen puhelimeen oli ilmestynyt erikoisia kuvia, joita hän pitää todisteena kaappauksesta.