Pingviinivauva nimettiin David Bowieksi – kaksi päivää ennen Bowien kuolemaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cincinnati Zoo & Botanical Garden -eläintarha sai alkuvuodesta uuden hurmaavan lisäyksen tarhaansa pienen pingviinivauvan muodossa. Mirror-lehden mukaan 8. tammikuuta syntynyt pingviininpoikanen oli vuoden 2016 ensimmäinen poikanen, joka eläintarhaan syntyi.

Eläintarha kysyi Facebookissa ehdotuksia vastasyntyneen pingviinin nimeksi. Moni oli sitä mieltä, että pingviini tulisi nimetä David Bowieksi, koska rokkitähdellä oli täsmälleen sama syntymäpäivä kuin pingviinillä. Eläintarha nimesi pingviinin Bowieksi vain päiviä ennen kuin nimen innoittanut tähti menehtyi.

David Bowie kuoli 10. tammikuuta vietettyään juuri 69-vuotissyntymäpäiväänsä ja uuden Blackstar-albuminsa julkaisua. Pingviini nimettiin tähden vakavasta tilasta tietämättöminä David Bowieksi vain kaksi päivää ennen kuin mies menehtyi kamppaillessaan syöpää vastaan.